sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Pe cat de bun, pe atat de....nociv

Primarul sectorului 3, Liviu Negoita, se ocupa mai mult de afacerile lui si ale altora decat de linistea cetatenilor din sector. Cum ar fi si firesc si cum i-ar sade si bine. In ciuda scorului zdrobitor de la alegerile de anul trecut pe care le-a obtinut poate meritat, in vecinatatea statuii din piata Titan (probabil, una din putinele zone care nu e deloc in atentia dlui primar), mai precis in zona Aleii Ilioara, exista o haita super numeroasa de caini care latra in permanenta seara de seara. Cca vreo 30! Mai ceva, URLA in cor! Daca si-ar fi facut casa pe un teren din apropiere si nu acolo unde si-a construit-o (in spatele Pietei Trapezului unde si-au mai facut case si alti domni grasi la punga), ar fi rezolvat imediat problema, dar asa, basca. De fapt, nici la basca nu-l doare!


E de neconceput, nu, sa ai un primar care se pretinde a fi bun si bine cotat, si pe care sa-l doara in...nicaieri de cetatenii care-l voteaza!?


Negoita, fiu de om, nu vrem sa ne pape cainii strazii, vrem in pom!


ps. Nici macar plangerile oficiale nu si-au gasit rezolvarea...mai jos aveti raspunsul la petitia mea de acum 3 luni de zile (raspuns pe care l-am primit in urma cu 12 zile)

Prin prezenta va informam ca petitia dvs. din data de 21.11.2008 a fostinregistrata la Administratia pentru Supravegherea Cainilor fara StapanBucuresti cu nr. 4899/21.11.2008.In urma promulgarii modificarilor si completarilor Legii 205/2004 privindProtectia Animalelor, prin Legea 9/2008, a fost introdus un nou articol,„Art. 7” potrivit caruia: „Este interzisa euthanasierea cainilor,pisicilor si a altor animale, cu exceptia animalelor cu boli incurabileconstatate de medicul veterinar”, articol care a dus la blocareaadaposturilor, prin ocuparea tuturor locurilor de cazare.Prin urmare, nu putem raspunde la solicitarea dvs. de a ridica cainii dinlocatia mentionata in petitie, in perioada imediat urmatoare.In functie de locurile ce vor fi create prin adoptia cainilor din bazelenoastre, de catre cetateni, va vom informa data la care se va prezenta unechipaj pentru rezolvarea petitiei.
BIROUL RELATII CU PUBLICUL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apreciez