marți, 25 ianuarie 2011

Despre incepatori si experti in lumea pariurilor

Romanii se pricep la fotbal si la politica, spune o vorba veche din popor. Vorba care ar putea fi foarte bine adaptata mai nou in romanii se pricep la fotbal, politica si pariuri sportive.

Spuneti repede, cati dintre prietenii dumneavoastra joaca la pariuri, online sau ''clasice'' si cati se autocaracterizeaza drept pariori, experti sau specialisti in acest domeniu? Multi, nu-i asa? Ei, eu vreau sa vorbesc putin despre ceea ce inseamna cu adevarat sa fii un incepator in ale pariurilor si un expert.

Astfel, un incepator poate fi, din punctul meu de vedere, chiar un parior cu state vechi, un gambler care joaca de ani sau de zeci de ani, dar care face aceleasi greseli de cand a inceput sa parieze, care n-a invatat nimic sau care este mai preocupat de pariuri decat de sport.

Da, este adevarat ca, pentru a fi un bun parior, trebuie sa ai cunostinte mai vaste decat cele referitoare pur si simplu la fenomenul sportiv, dar cu siguranta, daca nu stii lucruri de baza despre sportul pe care pariezi, nu te poti numi parior cu experienta, te poti numi cel mult un novice.

Asadar, am stabilit ca nu varsta si nici experienta de pariere nu determina singure gradul de expertiza al unui parior si ca mai este nevoie si de cateva cunostinte teoretice despre sportul pe care pariezi.

Pe de alta parte insa, pot exista si pariori incepatori care pot fi numiti cu mare usurinta experti, chiar daca pariaza pentru prima data sau au inceput de cateva zile. Astfel, un om de 40 de ani, de exemplu, care urmareste un sport din copilarie si care porneste la drum in pariuri cu strategii bine puse la punct si fara sa joace ''la nimereala'' poate fi un specialist cu un grad de expertiza mult mai ridicat decat cei despre care am vorbit mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apreciez