duminică, 11 octombrie 2009

Ziarul unui presedinte a sosit cu mare intarziere

Azi pe inserate - si e duminica nu orice zi obisnuita de lucru, un tip care parea destul de motivat, aseza in cutiile postale aproape fara sa scrasneasca din dinti primul ziar electoral.

Viata noastra, caci asa se numeste ziarul, este facut de echipa lui Crin Antonescu pentru romani. Nu cred ca s-au gandit sa faca si editie online.  Curios lucru este ca, desi primul numar a aparut in septembrie 2009, el a ajuns la cutiile postale abia in ziua de 11 octombrie (cel putin la mine).  

Structurat pe 8 pagini si tiparit policromie, Viata noastra apare pagina cu pagina cam asa:

p. 1. dupa parerea mea, cu un mesaj destul de demagogic la adresa romanilor (desi, as zice ca nu e asa de rau)

p. 2. continua cu un manifest

p. 3. apoi cu povestea omului Crin Antonescu

p. 4 + p.5. dupa care doua pagini de interior cu o scrisoare deschisa catre societatea civila si cu cateva personalitati care-l sustin

p. 6. + p. 7 si, evident, alte doua pagini de atacuri directe la adversarii politici, pagini in care si-au mai gasit locul si solutiile pe care le are Crin pentru a conduce tara (e posibil sa fie un adevarat foileton de solutii pana la votul din decemebrie, fiindca cele din primul numar mi se par putine rau - fara a mai spune ca mie nu mi se par deloc solutii)

p. 8 pe cand ultima pagina este dedicata pamfletului politic (nu tocmai reusit)

Pot sa inteleg orice dorinta de afirmare cand e vorba de oameni, insa nu pot sa inteleg de ce exista doar jocuri murdare cand vorbim de politica. Noi de ce nu avem puterea? Nu este votul nostru cel pe care-l doreste? Sa i-l dam sa ce? Sa faca ce-a facut Basescu?

Sincer, ma indoiesc ca poate castiga atat de multa credibilitate (pe cat de multa are nevoie) folosind acest instrument de ”lucru” (sa nu zic de PR)...

De-ar face cineva ceva cum trebuie in tara asta sa simtim si noi ca am trecut in cea mai divina epoca. O epoca romaneasca suta la suta, colosal de romaneasca (NU Ceausescu, NU Iliescu, NU Constantinescu, NU Basescu si ce-o mai veni)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apreciez