sâmbătă, 28 noiembrie 2009

123 de iepurasi pentru toti cei 10 PLAYBOY




Revista PLAYBOY Romania si-a sarbatorit in Club Elements din Herastrau al 10-le an de aparitie. Este cea mai longeviva revista de life style (masculin) din minunata noastra patrie. 

Prietenia mea cu revista dateaza cu mult dinainte de cea pe care o am cu Red Sef Adj si Directorul acesteia, pe numele lor Catalin Mihaila, respectiv Dan Silviu Boerescu.  

Personal, ma bucura ca formeaza o echipa atat de trainica si de unita, iar pe de alta parte ca am avut norocul, dar si sansa extraordinara de a-i intalni si cunoaste. 

Playboy este revista care m-a invitat pentru prima data intr-o lume nemaintalnita si tot ea este cea care m-a invatat sa privesc un pictorial cu un playmate autentic ca pe un exercitiu al explorarii unui intreg univers care fascineaza mintile oricarui barbat. Nu intamplator Hefner are minimum ”trei blonde doar ale lui”.

Playboy este spatiul absolut fascinant in care frumustetea de cele mai multe ori ucigatoare a unei dame, devine mai apetisanta decat e si se manifesta in realitate.

Nu in cele din urma, Playboy este revista care scoate din tine fara sa simti si fara sa vrei un cal alb de rasa pur sange, care se trezeste dintr-o data aruncat intr-o necesara lume a sexului frumos aproape intotdeauna nevoita sa-i manipuleze gesturile dar mai ales gandurile. 

La Multi Ani si la cat mai multe ”numere tari”!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apreciez