miercuri, 16 decembrie 2009

Nu intotdeauna varsta tradeaza

Am implinit astazi un numar de ani.  Slava Domnului ca am cui sa multumesc pentru asta! An de an, sunt surprins sa aud de la toti cei care imi ureaza la multi ani cu aceasta fericita ocazie, in special de la cei care nu ma cunosc asa de bine, ca varsta nu ma tradeaza catusi de putin. 

Si de fiecare data incerc sa imi pun intrebarea, oare de ce? Cum de varsta nu ma tradeaza? Infatisarea sa fie de vina? Daca nu cumva gesturile? Ori poate felul sui generis de a fi sau pur si simplu tinutele pe care le imbrac cu diverse ocazii. Care din toate acestea?

Tinerete fara batranete se poate, nu? Doar batranete fara tinerete nu se poate, corect?

Raspunsul meu la intrebarea pe care-am tot incercat-o in ultimii ani este foarte simplu. Nu stiu! Foarte serios, chiar nu stiu. De aceea sunt foarte curios sa-l aflu de la voi daca voi il stiti.

Ce este cel mai important acum la implinirea si aniversarea unui numar de ani, este ca mi-am promis sa ma tin de anumite lucruri care-mi vor schimba si transforma viata. Nu vorbesc de dorintele pe care e firesc sa ti le pui la orice varsta ai fi si fata de care nutresti sentimentul ca vor fi implinite. Asadar e fara legatura cu ce s-a intiat de curand pe net vis a vis de planuri.

Primul dintre ele se numeste sport. Vreau sa ma apuc si sa ma ghidez foarte serios dupa un program bine stabilit din punctul asta de vedere. Dar sa-l combim cu si mai multe plimbari prin aer liber. 

Celui de-al doilea ii spune sanatate. Sa nu mai aud de Mc Donalads sau KFC la care oricum ajungeam de maxim 2 ori pe an. Mai multe fructe si salate de sezon. Daca se poate totul cat mai natural. Nefiind un consumator ”inrait de cafea” am aflat foarte tarziu ce inseamna sa bei o cafea suta la suta naturala..

Al treilea se numeste blogging si este zona unde vreau sa fiu cu adevarat activ. Nu asa cum am fost in 2009, an in care l-am inceput si lansat. Am in dezvoltare un mic proiect al meu in zona de online. Sper sa-l pot construi asa cum cred eu ca ar fi nevoie de el in piata si in mediul de business.

Si fiindca in 16 decembrie a fost si ziua marelui Beethoven a carui epistola de mostenire a averii sale a fost vanduta la licitatie pentru suma de 500 de mii de dolari, as incheia postul meu super muzical cu sonata lunii intr-o interpretare istorica  

http://www.youtube.com/watch?v=O6txOvK-mAk&feature=fvst

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apreciez