miercuri, 28 septembrie 2011

As vrea sa o spuna toti blogerii si toata presa la un loc

Cu totii suntem consumatori, iar atunci cand drepturile noastre fundamentale ne sunt incalcate, stirbite ba chiar batjocorite reactionam in fel si chip. Primul lucru cinstit intr-un stat democratic, de drept, ar fi sa anuntam rapid organele abilitate alte statului, in cazul de fata Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor. Zis si facut.

Cu putin timp inainte de luna august primesc in posta, de la Romtelecom, o adresa prin care eram informat ca incepand cu prima parte a lunii august tariful la serviciul de TV din pachetul de baza - care poarta o semnatura si un acord clar intre vointele partilor - se modifica (ca asa vor muschii lor!) si creste simtitor, deci deloc ametitor. Incep sa fiu revoltat, pe buna dreptate mi se spune, si sun sa stau de vorba cu oamenii cei mai importanti (in rezolvarea acestei probleme, precizez) ai acestei companii, si anume: directorul comercial al Romtelecom-lui si directorul de comunicare si relatii publice al aceleiasi companiei.

Foarte bine intentionata cea din urma si super profi, ma suna si ma intreaba daca pot discuta la telefon, pe speaker, cu directorul comercial al Romtelecom-lui. Am acceptat fara rezerve si mi s-a promis la telefon ca situatia va fi rezolvata.

Ei, bine, nici pana in ziua de astazi (convorbirea intre noi a avut loc in data de 16.08.2011), desi am mai discutat inca o data cu acel domn director comercial, acest mega abuz nu a fost rezolvat.

Mi se pare ca nu au nicio rusine, si, culmea, nicio frica, din moment ce pana acum Ctin Cerbulescu, presedintele ANPC, nu a sosit cu un raspuns oficial pe aceasta tema. Daca legea il obliga sa o faca, intrebarea mea este ce se intampla cu noi consumatorii cand au loc astfel de abuzuri fara margini (cel putin pentru mine)???


PS. Am scris acest post datorita faptului ca acestia persista si acum in marsavie, lacomie si lipsa de respect uman, iar singura persoana care mai incearca sa rezolve ceva, de un mega bun simt, dar care are totusi puteri limitate, din pacate, este directorul de comunicare al companiei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apreciez