miercuri, 22 iulie 2009

Preturi diferite la hotel Bradul din Durau





Am ales sa ma cazez pentru o noapte la hotel Bradul din Durau din motive obiective.


Se intampla seara pe la 8 pm. La ghiseu, se afla o doamna care mai mult ca sigur ca lucrase in vechiul sistem comunist al ONT-urilor si, poate, chiar la acelasi hotel. Imi inainteaza pretul de 110 ron + taxe pe o camera dubla la parter parter unde ma vedeam nevoit sa ma cazez. Cum spuneam, cauze cu totul obiective m-au determinat sa aleg o camera la primul nivel si nu una la etajele superioare (unde as fi putut gasi acel balcon)

Ies afara pret de 5 minute pentru a-mi lua bagajele, timp in care la hotel se schimbase deja tura de zi. Domnul care a sosit in tura de noapte mi-a spus ca am de platit 90 de ron + taxe locale pentru o camera la parter iar pentru o dubla la etaj suma de 110 ron + taxe.

De ce or fi diferit preturile la nici 5 minute distanta de cand discutasem cu prima doamna? Pentru ca vorbim de un domn si o doamna chiar daca ei erau angajati la acelasi hotel? Sau pentru ca unul era corect pe cand celalalt nu? Ar fi avut oare doamna nevoie de 20 ron?

Cred ca inca nu aflase ca am nevoie de factura fiscala...

4 comentarii:

  1. Cred ca sincer n-ai avut ce face sa te cazezi la Durau. 20 de minute faceai pana in Piatra Neamt si gaseai ceva mai bun...zic eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hotelul Bradul Durau
    Dezamagire,dezamagire,dezamagire,dezamagire . .. .

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna si domnul sunt sot sotie, se numesc Csibi Mariana si Mihai, si da....aveti dreptate, doamna a lucrat si in sistemul comunist dar nu numai in turism..., a avut o activitate mult mai extinsa...., si apropo, tot la aceasta receptie mai lucreaza o verisoara de-a acestei doamne, una cu nasul mare si la propriu si la figurat, care se numeste Geta CIUCANU, o persoana tot la fel de " corecta" ca si doamna Mariana.....!!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu de ce dezamagire k la toate sarbatorile e plin si frumos ca peisaje , si la PIATRA NEAMT ce e numai aglomeratie cine vrea un pic de liniste sa mearga la DURAU si la res. BRADU va recomand

    RăspundețiȘtergere

Apreciez