miercuri, 13 ianuarie 2010

Esec dar NU continuu

In simbioza cu ce s-a intamplat astazi la Wednsday Breakfast, si pentru mine esecul este parte din succesul unui business, parte a afacerii pe care vrei sa o dezvolti. El vine aproape ca un dat. Intr-un moment sau altul el tot apare. Atunci cand te astepti la el si mai ales atunci, atunci cand nu te-astepti dar dintr-o data ti se-nfunda toate, dar mult mai sigur atunci cand gradul tau de implicare este zero. Atunci sigur ajungi la esec.

Sunt convins ca nu te poti imuniza complet in fata esecului, ca nu orice esec conduce la succes si ca orice demonstratie de forta, facuta ca la carte, iti asigura ori succesul ori opusul lui.

Am invatat cateva lucruri importante:

1. esecul zdruncina, doboara si doare pe moment, dar daca intalneste o personalitate zdravana, pregatita mental si psihic pentru esec, acesta poate fi depasit foarte repede (si cu un real folos)

2. esecul este un lucru atat de bun daca chiar poti invata din el si nu-l lasi sa se repete la infinit, intucat cele care se tin lant te duc in marginea prapastiei daca nu cumva chiar in ea

3. esec, si aici e interesant de amintit, spui cam la orice proiect care nu-ti iese in business sau in viata profesionala si, cam in cel putin aceeasi egala masura, la intamplarile din viata personala unde se simte si se contablizeaza diferit: (esec in dragoste, esec in casnicie, esec intr-o relatie de iubire samd)

Voi cate altele mai stiti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apreciez